Okulumuzda yürütülen "Save Environment with 3R's" isimli uluslararası  eTwinning projesi kapsamında Afyonkarahisar Gültekin Geri Dönüşüm firması ile işbirliği içerisinde, geri dönüşümün hayatımızdaki önemi vurgulamak, doğal kaynaklarımızı korumak, enerji tasarrufu sağlamak ve atık miktarının azaltılmasını sağlamak amacıyla okul binamıza  kağıt , plastik, pil ve  cam atık için geri dönüşüm kutuları bıraktık.
       Projede görevli İngilizce öğretmenlerimiz Yasemin Boyracı ve Özlem Akcan rehberliğinde  9 ve 11. sınıf etwinning öğrencileri geri dönüşüm kutularını kurup katlarımıza yerleştirdiler. Öğretmen ve öğrencilerimize bilgi vererek hem projemize hem de çevremize destek vermelerini istedik.
         Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda yürütülen "Save Environment with 3R's" isimli uluslararası  eTwinning projesi kapsamında projede görevli İngilizce öğretmenleri Yasemin Boyracı ve Özlem Akcan rehberliğinde 9 ve 11. sınıflardan gönüllü etwinning öğrencilerinin katılımıyla okul bahçemize çam fidanları dikildi. Öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Kadir Sansarcı'nın da rehberliğinde fidanlarını işbirliği içresinde dikip sulayarak bir fidan dikimi nasıl yapılır uygulayarak görmüşlerdir. Hem güzel vakit geçirip hem de çevre bilinci kazanmışlardır. Etkinliğimiz öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, okul personelimiz ve velilerimize açık yapılmıştır.

Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Atıkları kontrol altına almak ve gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için okulumuzda Zero Waste (Sıfır Atık) panosu oluşturuldu.

Okulumuz İngilizce Öğretmenleri Yasemin Boyracı ve Özlem Akcan rehberliğinde İngilizce Öz Değerlendirme Faaliyetleri kapsamında  9 ve 11. sınıf öğrencileriyle atıkları kontrol altına almak ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için okul panosu oluşturuldu. Öğrenciler kağıt, plastik, cam gibi maddelerin doğada ne kadar sürede yok olduğunu araştırıp İngilizce cümlelerle ifade ettiler. Böylece hem Sıfır Atığa dikkat çekilmiş hem de öğrencilerin İngilizceyi kullanmaları sağlanmış oldu. Öğretmenlerimize ve görev alan alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Rehber öğretmenimiz Ali Çetinkaya 6 Kasım 2019 tarihinde öğrenci velilerimize yönelik "Yüksek Öğretim Krumuları Sınavları" hakkında bilgilendirme semineri vermiştir.

Rehber öğretmenimiz Ali Çetinkaya tarafından okulumuz öğretmenlerine 1 Kasım 2019 tarihinde "Verimli Ders Çalışma Teknikleri" adlı sunum gerçekleştirilmiştir. Kendisine teşekkür ederiz.

Geleceğe Nefes Ol kampanyası kapsamında okulumuz öğrencileri ve öğretmenimiz Öznur Yiğit ilçemiz deprem konutları orman arazisinde fidam dikimi gerçekleştirmişlerdir. Kendilerine teşekkür ederiz.

Çay ilçe müftülüğünün düzenlemiş olduğu liseler arası veda hutbesi okuma yarışmasında okulumuz öğrencisi Zeliha Uslu ilçe 1. si olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder ve hazırlanmasında yardımcı olan öğretmenimiz Zehra Dayılar'a teşekkür ederiz.

Aramızdan ayrılışının 81.yılında, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anma  programını okulumuz gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından okul müdürümüz Kadir Sansarcı  günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Atatürk'ün askeri kişiliğini anlatan konuşmanın ardından, öğrencilerimiz mektup ve şiirler okudular. "Benim Adım Mustafa" isimli oratoryo ve okul korosu gösterilerinin sergilenmesiyle program sona erdi.

Eyl

2019-2020 eğitim öğretim yılına okulumuzda yürütülecek ikinci eTwinning projesi "Visual Literacy" ile öğrencilerimize eleştirel düşünme ve sorgulama gibi üst düzey düşünme becerileri kazandırmayı amaçlıyoruz. Kuruculuğunu Stredná priemyselná škola elektrotechnická, Slovakyave  Kozlu Anadolu Lisesinin yaptığı 8 ülke 16 okulun katıldığı projeyi okulumuzda İngilizce Öğretmeni Yasemin Boyracı rehberliğinde gönüllü 11. Sınıf öğrencileri yürütecektir.

Fotoğraf karesi bir toplumu anlamanın iyi bir yoludur. Herkesin bir görüntüyü okuma konusunda kendine has bir bakış açısı vardır. Bu yüzden görsel okuryazarlık anlayışına sahip olmak öğrencilere daha güçlü bir analitik ve eleştirel düşünme yeteneği sağlayacaktır.

Bu projeyle öğrencilerin bir fotoğrafı okuyup, anlamını analiz ederek dünyada neler olup bittiğini anlamaları, gazete, film ve sosyal medyayı yorumlamaları, daha iyi iletişim ve yabancı dil becerilerine sahip olmaları ve teknoloji becerilerini geliştirmeleri hedeflenmektedir.

Haz

İngilizce özdeğerlendirme çalışmaları sonucu okulmuzda "Hastalaıklar ve Görüşleriniz" panoları düzenlenmiştir. Panolar öğrenciler tarafından düzenlenmiş ve asılmıştır. İngilizce dersi ilgili görüşleriniz panosu tüm öğrencilerin katılımı ile oluşturulmuştur.

YAZ DÖNEMİ KURSLARI İÇİN ÖĞRENCİ KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR. 0272 631 31 10

Haz

HAZİRAN AYI SEMİNER ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA İLK HAFTA ETKİNLİKLERİNDEN DOĞA YÜRÜYÜŞÜNÜ, ÖĞRETMENLERİMİZLE BİRLİKTE DERESİNEK VADİSİNE GİDEREK GERÇEKLEŞTİRDİK.

Haz

OKULUMUZ12. SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN STAJINI ÇAY DEVLET HASTANESİNDEN YAPAN ÖĞRENCİLER, HASTANE PERSONELİYLE 14/06/2019 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN KAHVALTI İLE VEDALAŞTI. HASTANE PERSONELİNE ÖĞRENCLERİMİZ ÜZERİNDEKİ EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

2018-19 SEZONUNU BAŞARIYLA TAMAMLAYAN 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN MEZUNİYET TÖRENİ 13/06/2019 GÜNÜ YAPILDI. ÖĞRENCİ VELİLERİNİN DE KATILDIĞI PROGRAMDA OKUL MÜDÜRÜMÜZ KADİR SANSARCI AÇILIŞ KONUŞMASINI, ÖĞRENCİLER ADINA DA OKUL BİRİNCİSİ CEYADA TURAN KONUŞMA YAPTI. ÖĞRENCİLERİMİZ TEBRİK EDER, GÖREV ALAN ÖĞRETMENLERİMİZE EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

GEVHER NESİBE AİLESİ OLARAK OKUL MÜDÜRÜMÜZ KADİR SANSARCI'NIN ORGANİZE ETTİĞİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTUK. PROGRAMA KATILAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BASRİ YÖNTEM VE DİĞER KONUKLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.