"Temel Eğitimde 10000 Okul Projesi" için Şehit Cengiz Karataş İlkokulu ile Şehit Kamil Tuna Kurtuluş İlkokulu'na ziyaretimizi gerçekleştirdik. Etkinlik kapsamında Muhasebe Alanı öğretmenimiz Mustafa NURDAĞ "7'den 70'e Finansal Okur Yazarlık", Sağlık Hizmetleri Alanı öğretmenlerimiz Asiye YAVUZ ve Hamide ERİK éHijyen" konulu eğitim verdiler. Bu keyifli etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, bizleri ağırlayan ilkokullarımıza teşekkür ederiz.

Nis

Almanya, İspanya ve Portekiz ülkelerinde staj hareketliliğine katılan öğrencilerimiz ile Okul Müdürümüz Mehmet Emin TİMURTAŞ, Müdür Yardımcımız Nilay CİHAN ve Meslek Dersleri Öğretmenimiz Şirin Emine YAZICI 2020-1-TR01-KA102-081347 No.Lu Erasmus Plus "Hasta Ve Yaşlı Stajı Yapıyor, Kendimize Değer Katıyoruz." Projesi yaygınlaştırma etkinliği kapsamında Çay Şehit Ahmet Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ve Çay Mesleki Eğitim Merkezine tanıtım ziyaretinde bulundular.  Öğretmen ve öğrencilerimiz proje hakkında bilgiler vererek deneyimlerini paylaştılar. Ev sahipliği yapan MESEM Okul Müdürü Yusuf AÇIKGÖZ, Müdür Yardımcısı Hayrettin ERDEM ve Çay Şehit Ahmet Şahin MTAL Müdürü Cem DENKER'e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Okulumuz öğrencileri, Sağlık Hizmetleri Alanı öğretmeni Begüm KIRÇAY, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Mevlana Yunus OĞUZ ve Müdür Yardımcısı Nazan ERDEM eşliğinde¸ 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası münasabetiyle,  mahalle büyüklerimizle buluştu, hal hatır sorup tansiyon ölçümlerini yaptılar. Bu güzel etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan 12/A sınıfı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12. sınıf öğrenci velilerimiz ile Kardelen Park Kadın Kültür Evinde "Okul Başarısını Arttırma ve Sınav Kaygısı" konulu veli toplantısı okul müdürümüz Mehmet Emin TİMURTAŞ, müdür yardımcımız Nazan ERDEM ve rehber öğretmenimiz Hüseyin Bircan ODABAŞ'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Ev sahipliği, güler yüzü ve lezzetli ikramlarından dolayı Kadın Kültür Evi müdüremiz Hatice GÜNGÖR'e ve personeline teşekkür ederiz.

Ock

2020-1-TR01-KA102-081347 No.lu "Erasmus Plus Hasta ve Yaşlı Bakımı Stajı Yapıyor, Kendimize Değer Katıyoruz." Projesi hareketliliğinin tamamlanmasının ardından projeye katılan öğrencilerimiz, proje sorumlumuz Şirin Emine YAZICI ve müdür yardımcısı Nilay CİHAN; tüm öğrencilere proje hakkında bilgi vermiş ve  deneyimlerini aktarmışlardır.

Ock

Ara

İspanya, Portekiz ve Almanya'ya olan 2020-1-TR01-KA102-081347 No.lu "Erasmus Plus Hasta ve Yaşlı Bakımı Stajı Yapıyor, Kendimize Değer Katıyoruz." Projesihareketliliğimizde öğrencilerimiz staj faaliyetlerini gerçekleştirmişlerdir. Hafta sonları kültürel faaliyetlere katılmışlar ve ülkelerin kültürel yapılarını yakından görme fırsatı bulmuşlardır. Hareketlilik sürecini başarı ile tamamlayan öğrencilerimiz sertifika almaya hak kazanmışlardır.

"ERASMUS + HASTA VE YAŞLI BAKIM STAJI YAPIYOR, KENDİMİZE DEĞER KATIYORUZ" PROJESİ ALMANYA VE PORTEKİZ HAREKETLİLİĞİMİZ BAŞLADI

Atatürk, yaptıklarıyla, konuşmalarıyla, davranışlarıyla örnek olmuş; cumhuriyete, demokrasiye bağlılığı; akıl ve bilim yolunda ilerlemeyi, çağdaş olmayı, yenilikleri benimsememizi, çok çalışmamızı, halktan yana olmamızı, devleti ve milleti güçlü kılmamızı istemiştir. Bu sebepledir ki; Atatürk yeniliktir; Atatürk ışıktır; Atatürk yükseliştir.

10 Kasım Cumhuriyetimizin kurucusu, bizlere özgürlüğümüzü, bağımsızlığımızı sağlayan; yurt ve millet bütünlüğünü koruyan ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümünü okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu törenle andık. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimiz Nazan ERDEM'e, Abdülkadir ÖLMEZ'e, Hatice YÜCEDAĞ'a, Şirin Emine YAZICI'ya ve Mevlana Yunus OĞUZ'a; törende görevli olan öğrencilerimize ve programa değerli katkılarından dolayı Melek Sultan Anaokulu Bilginler Sınıfı öğrencileri ile öğretmenleri Emrah ÇETİNKAYA'ya teşekkürlerimizi sunarız.

2020-1-TR01-KA102-081347 No.lu Erasmus Plus "Hasta ve Yaşlı Bakım Stajı Yapıyor Kendimize Değer Katıyoruz." projesi için başlattığımız Yabancı Dil kursumuz tüm hızıyla devam ediyor. Bu süreçte bize yardımcı olup kurs veren Mustafa COŞKUNER öğretmenimize ve katkılarından dolayı Çay Halk Eğitim Merkezine teşekkür ederiz.

2020-1-TR01-KA102-081347 No.lu "Erasmus Plus Hasta ve Yaşlı Bakım Stajı yapıyor, Kendimize Değer Katıyoruz." Projesi hareket tarihleri belli oldu. Almanya ve Portekiz ekibi 21.11.2021 tarihinde, Portekiz ekibi 29.11.2021 tarihinde yola çıkacaktır. Hareketlilik öncesi son kez velilerimizle toplantı yapılarak gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.