33. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ MESLEK DERSİ ÖĞRETMENLERİ HATİCE YÜCEDAĞ VE ŞİRİN EMİNE YAZICI TARAFINDAN; PERSONEL VE ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK BİLGİLENDİRME SEMİNERİ VERİLMİŞTİR. ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Okulumuz İngilizce öğretmeni Yasemin Boyracı rehberliğinde yürütülen eTwinning- Kültürel Zaman Yolculuğu projesi kapsamında ilçemizde bulunan kültür miraslarımızı ziyaret ettik

İngilizce öğretmenimiz Yasemin Boyracı rehberliğinde okulumuzda yürütülen eTwinning Kültürel Zaman Yolculuğu projesi kapsamında görevli öğrencilerimizle 02/05/2019 tarihinde ilçemizde bulunan kültür mirasımız Ebu´l Mücahid Yusuf Bey Külliyesini ziyaret ettik. Kültürel mirasımız hakkında farkındalık yaratıldı. Taş Camii İmamı Himmet Karabacak hocamız öğrencilerimize camii hakkında bilgi verdi. Kendisine teşekkür ederiz. Ziyaretimiz sırasında hem öğrendik hem keyifli zaman geçirdik. Projemiz kapsamında gezi sonrası web 2.0 araçlarıyla gezimizle ilgili çalışmalar yapılacaktır.

Ebu´l Mücahid Yusuf Bey Külliyesi Anadolu Selçuklu Sultanı III. Gıyaseddin Keyhüsrev döneminde, Ebu´l Mücahid Yusuf Bey tarafından mimar Oğul Bey´e 1278 yılında yaptırılmıştır. Külliye; medrese, han, çeşme, türbe ve hamamdan oluşmaktadır. Anadolu Selçuklulardan günümüze kalan en güzel han örneği olan Taşhan Anadolu Selçuklu hanlarının sonuncusu olma özelliği taşımaktadır. 1854 yılına kadar hem medrese hem camii olarak kullanılan Taş Camii (Sultan Alaaddin Camii) ise o yıldan bu yana camii olarak kullanılmaktadır. Taşhan ve Taş Camii Afyonkarahisar gezilerine dahil edilmesi gereken yerler arasındadır.

Görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

19 MAYIS ATATÜRKÜ ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLE GENÇLİK HAFTASI NEDENİYLE İLÇEMİZDE DÜZENLENEN MASA TENİSİ TURNUVASINDA KIZLAR KATEGORİSİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ EMİNE AKAN İLÇE 1.Sİ, DUDU BOYVAT İLÇE 3.SÜ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ. EMEĞİ GEÇEN MÜDÜR YARDIMCIMIZ NAZAN ERDEM´E TEŞEKKÜR EDERİZ.

12. sınıf öğrencilerimizden Bahri KARAKOÇ, Aleyna KÜTÜK ve Sabriye DUMAN´a staj yaptıkları kurumlar tarafından özverili çalışmlarından dolayı teşekkür belgesi verilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Atatürk Ortaokulu tarafından hazırlanan Tübitak Bilim Fuarı ziyaretimizi müdürümüz Kadir SANSARCI ve öğrencilerimizle gerçekleştirdik. Fuarda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkkür ederiz.

4-10 Mayıs  "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" kapsamında okulumuzda iş sağlığı ve güvenliği köşesi hazırlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

19 MAYIS ATATÜRKÜ ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLE GENÇLİK HAFTASI NEDENİYLE İLÇEMİZDE DÜZENLENEN BOCCE TURNUVASINDA KIZ BOCCE TAKIMIMIZ İLÇE 2.Sİ ve ERKEK TAKIMIMIZ İLÇE 3.SÜ OLMUŞTUR.  ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER, EMEĞİ GEÇEN MÜDÜR YARDIMCIMIZ NAZAN ERDEM´E TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ ALİ ÇETİNKAYA, 9. SINIF VELİLERİNE ALAN TERCİHİ İLE İLGİLİ SUNUM YAPTI VE VELİLERİMİZİN SORULARINI YANITLADI. KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

OKUL FUTBOL TURNUVAMIZ SONA ERDİ. BUGÜN YAPILAN FİNAL MAÇIYLA BİRLİKTE ŞAMPİYON 11C SINIFI OLDU. 2.LİĞİ 10A, 3.LÜĞÜ 12C SINIFI ELDE ETTİ. ŞAMPİYON TAKIMIMIZI TEBRİK EDER, ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇEN  ÖĞRETMENLERİMİZE VE KATILAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Okulumuz İngilizce öğretmeni Yasemin Boyracı rehberliğinde yürütülen eTwinning- Kültürel Zaman Yolculuğu ve English in Street projeleri kapsamında Dünya Kitap Gününü kutladık

İngilizce öğretmenimiz Yasemin Boyracı rehberliğinde okulumuzda yürütülen eTwinning Kültürel Zaman Yolculuğu ve English in Street projeleri kapsamında görevli öğrencilerimiz tarafından  25/04/2019 tarihinde kitap okumanın önemine dikkat çekmek, kitap okumaya yönlendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Abdülkadir Ölmez ile birlikte Dünya Kitap Günü okul panoları hazırladık.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

YARI FİNAL MAÇLARI SONUNDA RAKİPLERİNİ ELEYEN 11C VE BOYRACI TEAM(10A) TAKIMLARI 26 NİSAN CUMA GÜNÜ FİNALDE KARŞILACAKLAR.

PERSONEL VE ATHLETİC VAYBOBA TAKIMLARI DA 3. LÜK İÇİN MÜCADELE VERECEKLER.

Nis

Okulumuz 11. sınıf öğrencileri 18/04/2019 perşembe günü öğretmenlerimiz eşliğinde Afyon Kitap Fuarı´na gittiler. Ziyaret boyunca öğrencilerimiz standları gezip, kitaplar hakkında bilgi edindiler ve beğendikleri kitapları satın alıp imzalattılar. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

KIZ VOLEYBOL TAKIMIMIZ İLÇE TURNUVASINDA ÇIKTIĞI 2. MAÇINDA İHL TAKIMINI 3-0 YENEREK 2. GALİBİYETİNİ ALDI. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Nis

OKULUMUZ VE ÇAY DEVLET HASTANESİNİN 7-13 NİSAN SAĞLIK HAFTASI KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİ ´SAĞLIK YÜRÜYÜŞÜ´NÜ GERÇEKLEŞTİRDİK. DEVLET HASTANESİNDEN BAŞLAYAN YÜRÜYÜŞÜMÜZ DÖRTYOL MEYDANINDA SONA ERDİ. YÜRÜYÜŞ BOYUNCA SAĞLIKLA İLGİLİ SLOGANLAR ATILDI, BROŞÜR VE ŞAPKALAR DAĞITILDI. İLÇE OKULLARIMIZ, DEVLET HASTANESİ,İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE KATILIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

7-13 NİSAN SAĞLIK HAFTASI KAPSAMINDA OKULUMUZDA PROGRAM DÜZENLENMİŞTİR. SAĞLIKLA İLGİLİ VİDEOLARINDAN SUNUMUNDAN SONRA ÖĞRENCİLERİMİZİN ROL ALDIĞI SKEÇ SAHNELENMİŞTİR. GÖREV ALAN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.