OKULUMUZ İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ YASEMİN BOYRACI REHBERLİĞİNDE YÜRÜTÜLEN E TWİNNİNG PROJELERİNE KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARI BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER,ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKULUMUZ 9A SINIFI ÖĞRENCİLERİ GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİMİZ BAKİ TÜRKMEN REHBERLİĞİNDE  RESİM SERGİSİ AÇTILAR. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Çay İlçe Sağlık Müdürlüğü doktor ve hemşiresinden oluşan sağlık ekibi, okulumuz öğrencilerine ÇÖLYAK hastalığı hakkında bilgiler verdi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Okulumuzu tanıtım etkinlikleri kapsamında okul müdürü,rehber öğretmen ve 12 sınıf öğrencilerimizden oluşan ekibimiz; İnli, Pazarağaç ve Karacaören ortaokullarını ziyaret ettiler. Tanıtım ekibimize teşekkür ederiz.

Okulumuzu tanıtım etkinlikleri kapsamında okul müdürü,rehber öğretmen ve 12 sınıf öğrencilerimizden oluşan ekibimiz; Karamık, Koçbeyli, Akkonak ve Yeşilyurt ortaokullarını ziyaret ettiler. Tanıtım ekibimize teşekkür ederiz.

OKULUMUZU TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÇAY GAZİ MUSTAFA KEMAL ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİK. OKUL MÜDÜRÜMÜZ KADİR SANSARCI, MÜDÜR YARDIMCIMIZ NAZAN ERDEM, REHBER ÖĞRETMENİMİZ ALİ ÇETİNKAYA VE GÖREV ALAN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKULUMUZU TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÇAY ATATÜRK ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİK.OKUL MÜDÜRÜMÜZ KADİR SANSARCI, MÜDÜR YARDIMCIMIZ NAZAN ERDEM, REHBER ÖĞRETMENİMİZ ALİ ÇETİNKAYA VE GÖREV ALAN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKULUMUZU TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÇAY İMAM HATİP ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİK. OKUL MÜDÜRÜMÜZ KADİR SANSARCI, MÜDÜR YARDIMCIMIZ NAZAN ERDEM, REHBER ÖĞRETMENİMİZ ALİ ÇETİNKAYA VE GÖREV ALAN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Okulumuz 12C sınıfı öğrencilerinden Muhammed KOÇER´e staj yaptığı Afyon Devlet Hastanesi tarafından özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verilmiştir. Öğrencimizi kutlarız.

19 MAYIS ATATÜRK´Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI TÖRENİNDE SUNUCULUĞU OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN HASAN YÜKSEKOL VE HACER DOĞAN GERÇEKLEŞTİRDİLER. HALK OYUNLARI VE TAEKWONDO GÖSTERİLERİNİN ARDINDAN, ÖĞRENCİLERMİMİZDEN ÇEŞİTLİ MÜSABAKALARDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLER VERİLDİ. TÜM ÖĞRENCİ VE GENÇLERMİZİN BAYRAMINI KUTLARIZ.

Okulumuz eTwinning projelerinde görev alan öğrenciler, proje danışman öğretmeni Yasemin BOYRACI ve Müdürümüz Kadir SANSARCI 15.05.2019 Çarşamba günü İlçe Kaymakamımız Sayın Erol TANRIKULU´nu makamlarında ziyaret ettiler.

Proje danışman öğretmeni ve öğrencilerimiz projeyle ilgili bilgiler paylaştırlar. İlçe Kaymakamı Erol TANRIKULU ziyarettten duyduğu memnuyiyeti belirtip, bunun gibi projelere eğitimimizin ihtiyacı olduğunu ve desteklediğini ifade ettiler. Sayın kaymakamımıza  bize bu fırsatı  verdiği için teşekkür ederiz.

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası münasabetiyle öğrencilerimizin staj yaptığı Afyon ve Çay Devlet Hastanesine Okul Müdürümüz Kadir SANSARCI, alan şefimiz Hatice YÜCEDAĞ ve koordinatör öğretmenimiz Şirin Emine YAZICI ziyaret gerçekleştirdi. Ekibimiz ve öğrencilerimiz tarafından görevli hemşirelere çiçek takdim edildi ve günleri kutlandı. Tüm hemşirelerimize öğrencilerimiz üzerindeki emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuz 10A sınıfı öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Basri YÖNTEM´i makamlarında ziyaret ettiler. Aynı zamanda okulumuz eski müdürü olan Basri YÖNTEM ziyaretten duyduğu memnuniyetlerini dile getirdi. Öğrencilerimizi kabul ettiği için kendisine teşekkür ederiz.

Okulumuz eTwinning projelerinde görev alan 10 ve 11. sınıf öğrencileri, proje danışman öğretmeni Yasemin BOYRACI ve Müdür Yardımcısı İsmail YILMAZ 09.05.2019 Perşembe günü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Basri YÖNTEM´i makamlarında ziyaret ettiler.

2018-2019 eğitim öğretim yılında İngilizce öğretmenimiz Yasemin BOYRACI rehberliğinde 10 ve 11. Sınıf öğrencileri ile iki uluslararası ve bir ulusal olmak üzere 3 eTwinning projesi yürütüldüğü ve İlimizin temsil edildiği bu projelerin Mayıs ayı itibariye tamamlanacağı ifade edilmiştir.

Projede görev alan öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Basri YÖNTEM´e İngilizce kelime öğrenmenin farklı ve eğlenceli yollarını keşfettikleri "Learning Vocabulary Through Snapwords and web 2.0 Tools" isimli projelerini; il ve ilçemizdeki Kültür miraslarımızı tanıyıp farkındalık yaratmayı ve aynı zamanda da kitap okuma alışkanlığı edinmeyi amaçladıkları "Kültürel Zaman Yolculuğu" isimli projelerini;  kafe, kütüphane, banka, havaalanı,  hastane, sinema, postane gibi ortamlar oluşturulup, bu ortamlarda ihtiyaç duyulacak dil etkinliklerini dramalar yoluyla yapıp yaşayarak uygulamayı hedefledikleri " English in Street" isimli projelerini tanıttılar. Eğlenceli ve anlamlı bir yıl geçirdiklerini ifade eden öğrenciler ziyaretlerinin sonunda 9 Mayıs eTwinning günü olması sebebiyle Milli Eğitim Müdürümüzle hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Projeyi yürüten öğretmen ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okul müdürümüz Kadir SANSARCI eşliğinde 12. sınıf öğrencilerimiz İstanbul gezisine katıldılar. Gezi boyunca öğrencilerimiz Çamlıca tepesi, Acıbadem ünv, Askeri lise ve kültür sitesi komutanlığı, Mısır çarşısını ziyeret etmiş ve feribotla boğaz turuna katılmışlardır. Organizasyonda emeği geçen okul müdürümüze teşekkür ederiz.