Ara

Eyl

2020-1-TR01-KA102-081347 No.lu "Erasmus Plus Hasta ve Yaşlı Bakım Stajı yapıyor, Kendimize Değer Katıyoruz." Projesine katılım sağlayacak asil ve yedek öğrencilerimiz belirlenmiştir.

Ağu

2020-1-TR01-KA102-081347 No.lu "Erasmus Plus Hasta ve Yaşlı Bakım Stajı Yapıyor, Kendimize Değer Katıyoruz." projesine katılacak asil ve yedek öğrencileri belirlemek amacıyla 23.08.2021 Pazartesi günü Meslek Dersleri sınavı, 26.08.2021 Perşembe günü Yabancı Dil sınavı yapılacaktır.

Tem

"Erasmus Plus Hasta ve Yaşlı Bakım Stajı Yapıyor, Kendimize Değer Katıyoruz." projesi kapsamında 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı içerisinde üç ülkeye hareketlilik olacaktır. Sağlık Hizmetleri Alanı 11. ve 12. sınıf öğrencilerinden hareketliliğe katılmak isteyen öğrenciler, velileri ile birlikte ekteki dilekçeyi doldurarak 30.07.2021 tarihine kadar başvuruda bulunabilirler.

ÖĞRENCİ SEÇİM ŞARTLARI

Hazırladığımız proje amaçları doğrultusunda öğrencilerimizdeki gelecek kaygısını azaltmayı amaçlamaktayız. Katılımcı grupta yer alacak öğrencilerimiz okulumuzun "Sağlık Hizmetleri" alanında eğitim öğretim gören  11-12 .sınıflar ve staj yapan 12. sınıf öğrencilerinden derslerde ve staj alanında başarı gösterenler arasından seçilecektir.

Bu öğrencilerde;

Dil becerisinin gelişmiş olmasına,

Ülkemizi en iyi şekilde temsil etme becerisi ve kendini ifade yeteneği gelişmiş olmalarına dikkat edilecektir.

Çevresiyle uyumlu ve sosyal organizasyonlara katılımıyla dikkat çekmek

Yurt dışına çıkış engeli olmamak.

Kronik veya ciddi bir sağlık sorunu olmamak

Uçak yolculuğuna engel olacak bir sağlık problemi olmamak.

11-12. sınıfta okuyor olmak.

Disiplin cezası almamış olmak

Ara

2021 yılı Afyonkarahisar Valiliğince Aile Yılı olarak kabul edilmiştir. Ocak ayı değeri ise "Evlilik ve Yuvanın Kurulması" olarak belirlenmiştir.

Ağu

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Eylül ayı Sorumluluk sınav programı

Haz

9. SINIFI BAŞARIYLA TAMAMLAYIP 10. SINIFA DEVAM EDECEK ÖĞRENCİLERİMİZİN ALAN TERCİH BAŞVURULARI 29 HAZİRAN - 10 TEMMUZ ARASINDA EOKUL ÜZERİNDEN VELİSİ TARAFINDAN YAPILACAKTIR. İSTEYEN VELİLERİMİZ OKULA GELİP BAŞVURULARINI YAPABİLİRLER.

2020  İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI

BAŞVURU İÇİN : İSMAİL YILMAZ

EKLER:

1) Yetkili kişi, kurum veya kuruluşlardan alınan geçen yıla ait gelir durumunu gösteren belge. (MAAŞ BORDROSU 2019 yılı 12 aylık – SGK DÖKÜMÜ)

2) Aile üyelerinin Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları beyanı. ( E-DEVLET ÜZERİNDEN NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ)

3) Velinin ve varsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu anne ve babası ile ilgili tedavi yardımı beyannamesi, varsa bakmakla yükümlü olduğu diğer şahıslarla ilgili mahkeme kararı örneği.

4) Velinin yararlanacağı kontenjanla ilgili belge. (VELİSİ ÖĞRETMEN OLANLAR)

5) EK-1 MADDİ DURUM BEYANNAMESİ (kişi başı yıllık gelir 14.640,00 TL geçmeyenler)

Tem

KURS PROGRAMIMIZ HER HAFTA SALI VE PERŞEMBE GÜNLERİ SAAT 09:00 - 13:30 ARASI MATEMATİK VE COĞRAFYA DERSLERİ OLACAK ŞEKİLDE DÜZENLENMİŞTİR. İLK DERS GÜNÜ 9 TEMMUZ SALI VE SON DERS GÜNÜ 29 AĞUSTOS PERŞEMBEDİR.

9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN ALAN YERLEŞTİRME SONUÇLARI