T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AFYONKARAHİSAR / ÇAY - Çay Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

OCAK AYI DEĞERİ: EVLİLİK ve YUVANIN KURULMASI

2021 yılı Afyonkarahisar Valiliğince Aile Yılı olarak kabul edilmiştir. Ocak ayı değeri ise "Evlilik ve Yuvanın Kurulması" olarak belirlenmiştir. 

2021 yılı Afyonkarahisar Valiliğince Aile Yılı olarak kabul edildiğinden; 2020-2021 eğitim öğretim yılında aile içi değerleri arttırmak ,aile içinde sevgi  saygı ve iletişim bağlarının kuvvetlenmesi, aile bireylerinin birbirlerine karşı tutum ve davranışları, ahlaki değerlerin ön plana çıkarılması ve topluma  örnek davranışların sergilenmesi amacıyla yapılacak çalışmaları ve faaliyetleri yürütmek üzere oluşturulan İl Yürütme Komisyonu tarafından Ocak ayında yapılacak konu başlığında güncelleme yapılarak Ocak ayı değeri "Evlilik ve Yuvanın Kurulması" olarak belirlenmiştir. Çay Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bu ayın etkinliklerini şu şekilde belirledik.

-03/01/2021 tarihinde velilerimize online olarak ' Sağlıklı Evliliğin Temelleri ' konulu seminer

-09/01/2021 tarihinde öğrencilerimize online olarak 'Ailenin Temelleri' konulu seminer okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Mevlana Yunuz OĞUZ tarafından verilecektir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 31.12.2020 - Güncelleme: 31.12.2020 14:49 - Görüntülenme: 498
  Beğen | 0  kişi beğendi